SimWay söker 3D grafiker

Kom och jobba med oss!

3D GRAFIKER

Nu utökar vi vårt grafiska team och söker därför dig som har bred och djup kunskap inom 3D modellering, texturering och terräng generering.
I första hand kommer du arbeta med att ta fram realistiska utomhusmiljöer för våra jakt- och skyttesimulatorer, arkadspel samt golfprodukter. Det innefattar allt från omsätta terrängdata till spelbara miljöer, generera träd och växter, modellera byggnader och props, texturering samt ljussättning. Jobbet kan även innebära att du får köra vår drönare och scanna terräng som sedan konverteras till 3D-format. Vi arbetar dessutom kontinuerligt med att utveckla nya produkter inom allt från VR till olika typer av mobilstyrda spel, så även där kommer du att få bistå med din kunskap.

Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet från spelbranschen och därmed en grundläggande förståelse för realtidsgrafik. För att bli aktuell för jobbet så måste du alltså till fullo behärska lågpolygon-modellering samt texturering samt ha god känsla för olika materialegenskaper. Kan du även animera så ger det givetvis extra plus i kanten. En grundläggande konstnärlig utbildning eller spelutbildning är meriterande.

Huvuddelen av arbetet utförs med våra internt utvecklade verktyg samt 3D Studio Max och PhotoShop. Superbra om du dessutom kan Unity3D men det är inte ett krav eftersom vi mestadels använder vår egenutvecklade spelmotor. Är du mer bekväm med Maya för modellering så kan vi givetvis ordna det istället.

OM OSS

Vi är ett litet oberoende spelföretag som precis firat 10-års jubileum i våra nya lokaler i centrala Stockholm. Flera av våra medarbetare har tidigare jobbat i spelindustrin men tröttnade på återkommande crunch-tider och “cannade” spelprojekt. På SimWay crunchar vi därför aldrig utan kör helt normala arbetstider. Dessutom gör vi vad vi själva vill och har inga förläggare eller producenter som lägger sig i processerna.

Vi utvecklar både mjukvara och hårdvara och säljer sen våra produkter över hela världen via egna återförsäljare. På så sätt kan vi hålla oss oberoende och samtidigt behålla nyfikenheten och glädjen i det vi gör. Och det går bra nu!

Därför behöver vi nu utöka teamet med just dig. Så skicka in din ansökan och berätta vem du är, vad du gjort tidigare och varför du vill jobba på SimWay.

DIN ANSÖKAN

Skicka dina arbetsprover/demos till jobs@simway.se. Kom ihåg att vi vill se dina bästa alster, alltså inte allt du någonsin gjort.
Skriv gärna någon rad med teknisk beskrivning samt vilka verktyg du använt.

Om du har en demo/reel som är för stor att skicka via email så ser vi hellre att du lägger upp den online och skickar oss en länk.

Sist men inte minst; glöm inte att bifoga en personlig ansökan samt din CV.

Vi erbjuder fast månadslön enl. ök.

Address

Luntmakargatan 78
113 51 Stockholm
SWEDEN

Contact

Email: info@simway.se                   Phone: +46 8 30 46 56